dimarts, 1 de març del 2011

Per carnaval tot s'hi val!!!

Ara semblarà que sóc una fanàtica del carnaval, però no. No em disfresso des que anava a l'escola amb la meva amiga Ivette (penjaria la foto, però tinc una imatge i s'ha de cuidar...).

Carnestoltes és aquella època de l'any en què la gent cerca disfresses i se les planta sense pensar si li escauen o no i sense tenir en compte què en pensarà la resta de la gent. Hi ha diferents tipus de disfresses, o millor dit de persones que es disfressen:

- El primer tipus els podem batejar com els "arariurem": els arariurem són persones que amb freqüència formen part d'un grup i que tenen com a únic objectiu riure entre ells i, si pot ser, fer una mica d'escàndol amb la gent que, sense cap culpa, els envolta pel carrer. A aquest tipus pertanyen disfresses del tipus: Thriller (amb coreografia inclosa), animadores en cas de ser un grup de nois, Grease passats els 40, de Barrufets ( i no parlo del gran porter d'hanbol), de superherois vinguts a menys...




- El segon grup rebrà el nom complex de "emdisfressoperlligar": els emdisfressoperlligar són persones que aprofiten carnestoltes per posar-se indumentàries que creuen que poden millorar les seves possibilitats a l'hora de lligar, el seu sex-appeal, vaja per mostrar un vessant de la seva personalitat que en altres moments seria inadequat. Per a aquestes persones hi ha disfresses com ara:  infermeres, diablesses, policies amb camises ben obertes,  vestits de cuir que no acaben de ser cap disfressa però marquen paquet, i molts altres que ja uspodeu imaginar.




- El tercer i darrer tipus (la meva ment és limitada) serà l'anomenat "femveurequenoestempenjats": els femveurequenoestempenjats són parelles que no tenen amics amants del carnestoltes, o que no tenen amics en general, però que volen sentir-se integrats. Són els que adopten les personalitats de parelles mítiques com ara "Los picapiedras", Barbie i Ken (si tenen un físic potent), un de panet i l'altre de frankfurt... Aquest grup en ocasions té tendència  reproduir-se i els seus fills són clares víctimes de l'afició dels seus pares i llavors tenim que apareixen en escena Bambam i Pebbles, també hi ha "Los Simpson", en el cas de família nombrosa, o "Les tres bessones" quan només tenen un nadó.






Algú es preguntarà a quin grup pertanyem Mr. Xarin i jo? La resposta és senzilla: som un grup diferent, segurament un quart grup, que opta per no disfressar-se, però que no per això renuncia a sortir de casa i acaba semblant una parella de tèxtils en una platja nudista.





Per acabar diré que també em veig capacitada a tractar carnestoltes segons el lloc en què se celebrin: Cadis, Venècia, Tenerife, Rio... però aquest post me'l guardo per l'any vinent!!!

I vosaltres, lectors imaginaris, a quin grup pertanyeu? A un d'aquests? A un de nou?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada